Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRAVILNIK O IZMENI PRAVILNIKA O PODSTICAJIMA ZA SPROVOĐENJE AKTIVNOSTI U CILJU PODIZANJA KONKURENTNOSTI KROZ SERTIFIKACIJU SISTEMA KVALITETA HRANE, ORGANSKIH PROIZVODA I PROIZVODA SA OZNAKOM GEOGRAFSKOG POREKLA: Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje od 15. aprila do 31. oktobra tekuće godine


Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za agrarna plaćanja, objavilo je Pravilnik o izmeni Pravilnika o podsticajima za sprovođenje aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti kroz sertifikaciju sistema kvaliteta hrane, organskih proizvoda i proizvoda sa oznakom geografskog porekla ("Sl. glasnik RS", br. 27/2022).

Propisan je novi rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje i to od 15. aprila do 31. oktobra tekuće godine, navedeno je na sajtu Uprave.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt eKapija, 01.03.2022.
Naslov: Redakcija