Zastava Bosne i Hercegovine

PLATFORMA ZA ZAJEDNIČKI TAG - TOLL FOR ALL: Uskoro jedinstvena naplata putarine i sa Grčkom, Crnom Gorom, Hrvatskom


Zajednička naplata putarine Open Balkan ETC prerasta u Toll For All inicijativu i platformu koja donosi novu eru mobilnosti u našem regionu, saopštili su Putevi Srbije.

- Nakon Severne Makedonije, gde sistem već funkcioniše, stvaramo integrisani sistem naplate putarine sa Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom, Hrvatskom i Grčkom - navodi se u saopštenju. - Radimo kako bi u budućnosti i druge zemlje postale deo ove inicijative.

Toll For All pored naplate putarine, imaće i nove funkcionalnosti, kao što su naplata parkinga, turističkih zona i sličnih usluga, o čemu će korisnici biti blagovremeno obavešteni. Kako je ranije najavljeno, očekuje se da 15. aprila bude uspostavljena zajednička integrisana naplata putarine sa Crnom Gorom, 15. maja sa Hrvatskom, a od 1. juna sa Grčkom.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Vebsajt Novosti, 12.04.2024.
Naslov: Redakcija