Zastava Bosne i Hercegovine

PORESKE I RAČUNOVODSTVENE AKTUELNOSTI VEZANE ZA KRAJ POSLOVNE GODINE: Paragraf organizuje vebinar 28. novembra 2023. godine


Kompanija Paragraf organizovaće, 28. novembra 2023. godine, vebinar na temu “Poreske i računovodstvene aktuelnosti vezane za kraj poslovne godine”.

Kompanija Paragraf i redakcija “Poresko-računovodstveni instruktor” tradicionalno organizuju besplatno savetovanje vezano za poreske i računovodstvene teme koje svoju aktuelnost dobijaju krajem poslovne godine.

Učesnici vebinara će imati priliku da se podsete poreskih i računovodstvenih pravila koja svoju aktuelnost dobijaju krajem svake poslovne godine. Takođe, do održavanja vebinara će biti usvojene izmene i dopune pojedinih poreskih propisa, kao i Zakona o elektronskom fakturisanju, pa će učesnici imati priliku da se upoznaju sa tim izmenama. Na kraju, učesnici će moći da postave i pitanje panelistima i dobiju odgovor u delu rezervisanom za odgovore na pitanja.

Vebinar je namenjen računovođama, finansijskim direktorima, poreskim savetnicima, kao i svim drugim licima koja u svom poslovanju primenjuju poreske i računovodstvene propise, kao i propise iz oblasti elektronskog fakturisanja i fiskalizacije.

Teme vebinara:

  • Osvrt na izmene poreskih propisa i Zakona o elektronskom fakturisanju
  • Poreske teme vezane za kraj poslovne godine (poreski tretman izdataka za reklamu i reprezentaciju, utvrđivanje manjka i rashoda dobara, ispravka srazmernog poreskog odbitka...)
  • Predzaključne radnje i knjiženja sa osvrtom na popis za 2023. godinu
  • Ostale aktuelnosti

Predavači:

  • Aleksandar Milanović - glavni i odgovorni urednik izdanja “Poresko-računovodstveni instruktor”
  • Olica Pješčić - pomoćnik glavnog i odgovornog urednika izdanja “Poresko-računovodstveni instruktor”
  • Dr Marina Protić - ovlašćeni revizor

Detaljne informacije o vebinaru (način prijave, informacije u vezi sa kotizacijom i ostale korisne informacije) možete saznati na stranici “Poreske i računovodstvene aktuelnosti vezane za kraj poslovne godine“.


Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 25.10.2023.