Zastava Bosne i Hercegovine

PRAVNI KOMPLET

(Pravo u pravosuđu + Pravo u privredi)

Pravo u pravosuđu

Aktuelni broj: 247-248

Objavljen: 19.11.2021.

Prethodni brojevi

Pravo u privredi

Aktuelni broj: 247-248

Objavljen: 23.11.2021.

Prethodni brojevi

Šta je Pravo u pravosuđu?

Pravo u pravosuđu je stručni časopis, namenjen svim pravosudnim profesijama kao što su advokati, sudije i tužioci. Posebna pažnja posvećena je profesijama novijeg datuma odnosno javnim izvršiteljima i javnim beležnicima, ali i svim ostalima (medijatori, stečajni upravnici, veštaci i drugi).

Kroz komentare propisa, pitanja i odgovore, teorijske i praktične stručne priloge i intervjue, tumačimo pravne institute domaćeg zakonodavstva, analiziramo funkcionisanje i organizaciju pravosuđa i pravovremeno najavljujemo i objašnjavamo relevantne aktulenosti i novine.

Šta je Pravo u privredi?

Pravo u privredi je stručni časopis, namenjen da bude sredstvo za rad, odnosno pomoć svima koji primenjuju privredne propise u svom radu.

Najčešće su to ona lica koja su u privrednim subjektima zadužena za radne odnose, izradu ugovora i opštih akata društva, zastupanje i poslovođenje, bezbednost i zdravlje na radu, ali i svi zaposleni koji su upućeni na primenu propisa o privrednim društvima, trgovini, zaštiti konkurencije i sl.

Naglašavamo da smo posebnu pažnju posvetili obavezama subjekata koje imaju u skladu sa delatnošću koju obavljanju, te na taj način obrađujemo teme od značaja (osnivanje, uslovi za obavljanje delatnosti, licence itd).

Pročitajte poslednji broj besplatno

Pravni komplet, odnosno pojedinačni časopis sadrži:

 • STRUČNE KOMENTARE - Instruktivni autorski tekstovi u pogledu primene i tumačenja propisa.
 • PITANJA I ODGOVORE - Odgovori na pitanja iz svakodnevne prakse.
 • INTERVJUE - Istaknuti pravnici i lica na rukovodećim funkcijama u državnim organima.
 • AKTUELNU SUDSKU PRAKSU, SLUŽBENA MIŠLJENJA, MODELE , kao i VESTI o tekućim pravnim dešavanjima.

Izlazi 24 broja godišnje.


Šta dobijate pretplatom?

 1. SVE BROJEVE
  Objavljene u godini u kojoj je zaključena pretplata, u pdf formatu, na kraju kalendarske godine
 2. 12 DVOBROJA
  Prava u pravosuđu
  12 DVOBROJA
  Prava u privredi
 3. POPUSTE NA PRETPLATU
  na ostala izdanja i stručne skupove kompanije Paragraf
 4. BESPLATNI TELEFONSKI KONTAKT SA REDAKCIJOM
  svakog radnog dana 10-13h
 5. POVOLJNE USLOVE PLAĆANJA
  Mogućnost plaćanja godišnje pretplate na 4 ili 12 rata
 6. PRAVO NA BESPLATNO SAVETOVANJE
  u vezi popisa imovine i završnog računa za prva dva učesnika

Zašto Pravni komplet?

 • STRUKA NA PRVOM MESTU Redakcija Prava u pravosuđu i Prava u privredi u svom svakodnevnom radu sarađuje sa preko 200 autora i saradnika. Autori su eminentni stručnjaci iz svih oblasti pravnih i ekonomskih nauka koji svoju profesionalnu delatnost obavljaju u nadležnim državnim organima, na fakultetima i institutima, sudovima opšte i posebne nadležnosti i dr.
 • AKTUELNE TEME Odabir tema radi se u skladu sa potrebama pretplatnika, a na osnovu pitanja i nedoumica, koje se u formi odgovora na pitanja i u formi stručnih komentara objavljuju, i na taj način obezbeđuju blagovremeno i zakonito postupanje.
 • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA PUTEM TELEFONA Svi pretplatnici na Pravo u pravosuđu i Pravo u privredi imaju mogućnost da nam se obrate povodom svojih nedoumica u poslovanju. Na Vaša pitanja, odgovaraju urednici Prava u pravosuđu i Prava u privredi.
 • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA PISANIM PUTEM Svi pretplatnici na časopis Pravo u pravosuđu i Pravo u privredi imaju mogućnost da nam se obrate povodom svojih nedoumica u poslovanju. Na Vaša pitanja, odgovaraju urednici časopisa Pravo u pravosuđu i Pravo u privredi.

Zakažite besplatnu prezentaciju

Kontaktirajte nas

1Profaktura za godišnju pretplatu

Količina Cena Vrednost PDV(%)
1 31200 31200 10

Osnovica za PDV    31200
PDV (10%)     3120
Ukupno:
34320 RSD


NAPOMENA: Formular za profakturu predviđen je za subjekte iz Srbije. Inostrani subjekti koji su zainteresovani za pretplatu mogu nas pozvati na brojeve +381 63 379 761 ili +381 63 379 948.

Opšti uslovi pretplate