Zastava Bosne i Hercegovine

Priručnik Vodič za upravljanje zgradama

NARUČITE VODIČ PO CENI OD

2.500 dinara

Pomoć pri naručivanju: 063/379-736Email Print

Vodič za upravljanje zgradama


Kako postati upravnik zgrade? Kako se pripremiti za ispit profesionalnog upravnika zgrade? Odgovore na sva pitanja u vezi sa obavljanjem posla upravnika zgrade možete pronaći u Paragrafovom Vodiču za upravljanje zgradama.Opšte informacije:


Izdavač: Paragraf Lex
Povez: meki
Format: B5
Broj strana: 312
Cena: 2.500 dinara
(PDV uračunat u cenu)

Autori:


  • Nebojša Antešević
  • Vesna Protulipac
  • Bojana Jakšić Kovačević
  • mr Evica Milenković
  • dr Tatjana Živković
  • Aleksandar Veljković
  • mr Radmila Gaćeša
  • Aleksandar Puljević
  • dr Slobodanka Antić
  • Mile Orlović


Ovo izdanje predstavlja pouzdan priručnik za primenu Zakona o stanovanju i održavanju zgrada ("Sl. glasnik RS", br. 104/2016) uključujući tekstove relevantnih propisa, obrazaca i modela.Obučite se jednostavno i lako za profesionalnog upravnika zgrade


Ovaj vodič predstavlja jedino izdanje na domaćem tržištu koje služi kao priručnik i oslonac upravnicima zgrada, profesionalnim upravnicima zgrada kao i stambenim zajednicama u primeni novih propisa.

Naš priručnik za upravnike zgrada sastoji se od stručnih komentara - tekstova stručnjaka u oblastima koje su predmet ispita za profesionalnog upravnika, obrazaca i modela potrebnih za registraciju i funkcionisanje stambene zajednice, kao i kompletnih tekstova relevantnih propisa - Zakon i podzakonska akta.Vodič za upravnike zgrada namenjen je i pripremanju ispita i poslovima upravljanja


Vodič za upravljanje zgradama izrađen je prema Pravilniku o programu ispita i načinu polaganja ispita, uslovima za sticanje i oduzimanje licence za profesionalnog upravnika i sadržini registra profesionalnih upravnika ("Sl. glasnik RS", br. 41/2017), a s obzirom na to da je ovim pravilnikom uređen program i način polaganja ispita za obavljanje poslova profesionalnog upravnika, u tom smislu Vodič jeste namenjen pripremanju ispita.

Priručnik može služiti ne samo kao priprema za polaganje ispita za profesionalne upravnike, već i kao priručnik u samom obavljanju poslova upravljanja, i to kako licenciranim tako i upravnicima koji se ne bave upravljanjem profesionalno, već obavljaju funkciju upravnika u zgradama u kojima i žive.

Naš vodič za upravnike zgrada, u skladu sa Pravilnikom, pored pravnih pitanja, objašnjava i druge aspekte u upravljanju zgradama - psihologiju (komunikologiju), arhitekturu i drugo.Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 063/379-736
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 063/379-675


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.